TUHOLAISTORJUNTA OSANA HYGIENIAA

Asuin-, liike- ja teollisuusrakennuksissa ilmenevät tuholaiset aiheuttavat suuria vahinkoja vuosittain. Yleisimmät tuhojen aiheuttajat ovat jyrsijät (rotat ja hiiret), jotka hakeutuvat ilmojen kylmetessä kiinteistöjen lähistölle, jäte- ja sisätiloihin. Ne jyrsivät sisätiloissa sähkökaapeleita ja vesiputkia aiheuttaen lukuisia tulipaloja sekä vesivahinkoja vuosittain. Jyrsijät pilaavat tuotanto- ja varastotiloja sekä niiden tuotteita ulostamalla ja sotkemalla paikkoja.

Erilaiset hyönteisongelmat aiheuttavat taloudellisia tappioita mm. laitoksissa ja hotelleissa tuotantokatkoksina tai tilojen ollessa poissa käytöstä tuottavasta toiminnasta.

Asuinkiinteistöissä tuhohyönteiset (mm. luteet ja torakat) aiheuttavat monivaiheisia torjuntatöitä, taloudellista vahinkoa tai jopa kiinteistöjen arvon alennuksia esim. yhtiön maineen menetyksenä.

Linnut sotkevat ja pilaavat tuotantolaitoksia tai niiden alueita ulosteillaan sekä aiheuttavat oleskelullaan hygieniariskejä.

Tarjoamme tuholaisten torjuntaa mm. alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS TUHOLAISTOTJUNTA HUMAANISTI

Toimintamme kattaa useita torjunta-aineettomia menetelmiä esim. hyönteisten kontrollointiin (liimapyydys, kuva 2). Lentäviin hyönteisiin tehoavat vihreään UV-valoon perustuvat valopyydykset (sähköinen hyönteistuhooja, kuva 3). Ampiaisille löytyy tehokkaat ”loukut” (ampiaispyydys, kuva 4).

Hyönteishävityksiä toteutetaan myös torjunta-aine geeleillä tai vastaavilla aineilla ilman varoaikoja, jotka tulee aina huomioida käytettäessä torjuntaruiskutteita. 

SOITA JA KYSY LISÄÄ:  020 730 4000

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS TUHOLAISTORJUNTA 

Ammattitaitoinen tuholaistorjunta UUSIMAA mm. paikkakunnilla Lohja, Espoo, Helsinki,  Vantaa, Vihti, Nummela,  Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Veikkola ja lähialueet.

Ammattitaitoinen tuholaistorjunta VARSINAIS-SUOMI mm. paikkakunnilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen ja lähialueet.

Ammattitaitoinen tuholaistorjunta PIRKANMAA mm. paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti, Orivesi ja Valkeakoski.

Ammattitaitoinen tuholaistorjunta HÄME mm. paikkakunnilla Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti, Forssa, Heinola, Nastola, Orimattila ja lähialueet. 

Ammattitaitoinen tuholaistorjunta KYMENLAAKSO ja ITÄ-SUOMI mm. paikkakunnilla Kouvola, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja lähialueet.