TORAKAT

Russakat tulevat useimmiten matkatavaroiden mukana hotelleista ja majoituspaikoista, joskus jopa elintarvikkeista. Ne syövät kaikenlaista elintarvikkeista kuolleisiin hyönteisiin. Ne elävät lämpimissä sekä kosteissa tiloissa, piilossa putkikanaaleissa ja sähkölaitteiden moottoreissa. Yöllisillä retkillään ne liikkuvat kaikkialla kiinteistöissä levittäen samalla epäpuhtauksia. Eri torakkalajit (mm. Ranskan- ja Amerikantorakka) ovat erittäin kestäviä ja vastustuskykyisiä, joten torjuntakäsittelyt täytyy suunnitella huolella. Tarjoamme torakoiden torjuntaa mm. alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

SOITA JA KYSY LISÄÄ:  020 730 4000

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS TORAKOIDEN TORJUNTA 

Ammattitaitoinen torakoiden torjunta ja hävitys UUSIMAA mm. paikkakunnilla Lohja, Espoo, Helsinki,  Vantaa, Vihti, Nummela,  Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Veikkola ja lähialueet.

Ammattitaitoinen torakoiden torjunta ja hävitys VARSINAIS-SUOMI mm. paikkakunnilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen ja lähialueet.

Ammattitaitoinen torakoiden torjunta ja hävitys PIRKANMAA mm. paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti, Orivesi ja Valkeakoski.

Ammattitaitoinen torakoiden torjunta ja hävitys HÄME mm. paikkakunnilla Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti, Forssa, Heinola, Nastola, Orimattila ja lähialueet. 

Ammattitaitoinen torakoiden torjunta ja hävitys KYMENLAAKSO ja ITÄ-SUOMI mm. paikkakunnilla Kouvola, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja lähialueet.