KÄRPÄSET / KÄRPÄSTEN TORJUNTA 

Eri kärpäslajit levittävät tuhansia bakteereita mukanaan, vaikka ihmiset eivät tätä tiedostakaan. Ne munivat munansa ja viihtyvät paikoissa, joissa on syötävää ja juotavaa. Näitä ovat mm. lattiakaivot, biojäteastiat, keittiötilat ja likaiset ilmanvaihtohormit.

Kun kärpänen syö, se ulostaa samanaikaisesti. Ongelmista eroon pääsemiseen vaaditaan jatkuvaa puhtautta, seurantaa sekä sähkötoimisia UV-valopyydyksiä. 
Tarjoamme kärpästen torjuntaa mm. alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

SOITA JA KYSY LISÄÄ:  020 730 4000

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS KÄRPÄSTEN TORJUNTA

Ammattitaitoinen kärpästen torjunta UUSIMAA mm. paikkakunnilla Lohja, Espoo, Helsinki,  Vantaa, Vihti, Nummela,  Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Veikkola ja lähialueet.

Ammattitaitoinen kärpästen torjunta VARSINAIS-SUOMI mm. paikkakunnilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen ja lähialueet.

Ammattitaitoinen kärpästen torjunta PIRKANMAA mm. paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti, Orivesi ja Valkeakoski.

Ammattitaitoinen kärpästen torjunta HÄME mm. paikkakunnilla Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti, Forssa, Heinola, Nastola, Orimattila ja lähialueet. 

Ammattitaitoinen kärpästen torjunta KYMENLAAKSO ja ITÄ-SUOMI mm. paikkakunnilla Kouvola, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja lähialueet.