TOUKAT / TOUKKIEN TORJUNTA 

Sokeri- ja uunitoukat ovat erittäin yleisiä erityisesti vanhoissa rakennuksissa, joissa lika ja epäsiisteys saavat ne voimaan vielä paremmin. Ne viihtyvät kosteissa tiloissa ja syövät kaikkea elintarvikkeista tapettiliisteriin saakka. Ne eivät ole välttämättä tuholaisia, mutta niiden läsnäolo koetaan useimmiten erittäin epämiellyttäväksi. Sokeritoukat ovat pitkäikäisiä eli ne voivat elää jopa 2-3 vuotta. Tarjoamme toukkien torjuntaa mm. alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

SOITA JA KYSY LISÄÄ:  020 730 4000

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS TOUKKIEN TORJUNTA

Ammattitaitoinen toukkien torjunta ja hävitys UUSIMAA mm. paikkakunnilla Lohja, Espoo, Helsinki,  Vantaa, Vihti, Nummela,  Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Veikkola ja lähialueet.

Ammattitaitoinen toukkien torjunta ja hävitys VARSINAIS-SUOMI mm. paikkakunnilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen ja lähialueet.

Ammattitaitoinen toukkien torjunta ja hävitys PIRKANMAA mm. paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti, Orivesi ja Valkeakoski.

Ammattitaitoinen toukkien torjunta ja hävitys HÄME mm. paikkakunnilla Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti, Forssa, Heinola, Nastola, Orimattila ja lähialueet. 

Ammattitaitoinen toukkien torjunta ja hävitys KYMENLAAKSO ja ITÄ-SUOMI mm. paikkakunnilla Kouvola, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja lähialueet.