AMPIAISET / AMPIAISTEN TORJUNTA 

Ampiaiset rakentavat yhdyskuntiaan ullakoille, räystäisiin ja seinärakenteisiin. Rakenteelliset ratkaisut ovat parasta ennaltaehkäisyä ja ongelmapesät olisi poistettava mahdollisimman pian niiden ilmenemisestä. Tarjoamme ampiaisten torjuntaa mm. alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa. 

SOITA JA KYSY LISÄÄ:  020 730 4000

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS AMPIAISTEN TORJUNTA

Ammattitaitoista ampiaisten torjuntapalvelua UUSIMAA mm. paikkakunnilla Lohja, Espoo, Helsinki,  Vantaa, Vihti, Nummela,  Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Veikkola ja lähialueet.

Ammattitaitoista ampiaisten torjuntapalvelua VARSINAIS-SUOMI mm. paikkakunnilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen ja lähialueet.

Ammattitaitoista ampiaisten torjuntapalvelua PIRKANMAA mm. paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti, Orivesi ja Valkeakoski.

Ammattitaitoista ampiaisten torjuntapalvelua HÄME mm. paikkakunnilla Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti, Forssa, Heinola, Nastola, Orimattila ja lähialueet. 

Ammattitaitoista ampiaisten torjuntapalvelua KYMENLAAKSO ja ITÄ-SUOMI mm. paikkakunnilla Kouvola, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja lähialueet.