KOISAT JA KOIT TORJUNTA

Yleisimmät ongelmia aiheuttavat perhoslajit ovat jauhokoisa, Intian jauhokoisa sekä turkiskoi. Ne pilaavat elintarvikkeita (mm. viljatuotteet, kuivatut hedelmät ja pähkinät) sekä tekstiilejä (mm. villavaatteet ja –matot). Torjuntatoimenpiteiden lisäksi ongelma-alueella edellytetään tehtäväksi laajat puhdistus- ja tarkastustoimenpiteet sekä säännöllinen jatkoseuranta. Tarjoamme koisien ja koiden torjuntaa mm. alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

SOITA JA KYSY LISÄÄ:  020 730 4000

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS KOIDEN TORJUNTA

Ammattitaitoinen koiden torjunta UUSIMAA mm. paikkakunnilla Lohja, Espoo, Helsinki,  Vantaa, Vihti, Nummela,  Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Veikkola ja lähialueet.

Ammattitaitoinen koiden torjunta VARSINAIS-SUOMI mm. paikkakunnilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen ja lähialueet.

Ammattitaitoinen koiden torjunta PIRKANMAA mm. paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti, Orivesi ja Valkeakoski.

Ammattitaitoinen koiden torjunta HÄME mm. paikkakunnilla Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti, Forssa, Heinola, Nastola, Orimattila ja lähialueet. 

Ammattitaitoinen koiden torjunta KYMENLAAKSO ja ITÄ-SUOMI mm. paikkakunnilla Kouvola, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja lähialueet.