TEKSTIILIEN TUHOLAISET / TORJUNTA 

Turkis-, vyöihra- ja pilkkuturkiskuoriaiset elävät jätteistä esim. lintujen ja jyrsijöiden raadoissa, hyönteisten pesissä ja yleensä epäsiistissä asuinympäristössä. Niitä tavataan usein talojen vinteissä, joista ne leviävät asuntojen sisätiloihin useimmiten kylmään talviaikaan. Niiden toukat aiheuttavat vahinkoja syöden mm. vaatteita ja tekstiilejä, postimerkki- sekä hyönteiskokoelmia, jopa elintarvikkeita. Jo muutaman kuoriaisen ilmeneminen antaa aihetta lisätutkimuksiin kiinteistössä. Tarjoamme tekstiilituholaisten torjuntaa mm. alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

SOITA JA KYSY LISÄÄ:  020 730 4000

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS TEKSTIILITUHOLAISTEN TORJUNTA

Ammattitaitoinen turkiskuoriaisten ja tekstiilituholaisten torjunta UUSIMAA mm. paikkakunnilla Lohja, Espoo, Helsinki,  Vantaa, Vihti, Nummela,  Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Veikkola ja lähialueet.

Ammattitaitoinen turkiskuoriaisten ja tekstiilituholaisten torjunta VARSINAIS-SUOMI mm. paikkakunnilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen ja lähialueet.

Ammattitaitoinen turkiskuoriaisten ja tekstiilituholaisten torjunta PIRKANMAA mm. paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti, Orivesi ja Valkeakoski.

Ammattitaitoinen turkiskuoriaisten ja tekstiilituholaisten torjunta HÄME mm. paikkakunnilla Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti, Forssa, Heinola, Nastola, Orimattila ja lähialueet. 

Ammattitaitoinen turkiskuoriaisten ja tekstiilituholaisten torjunta KYMENLAAKSO ja ITÄ-SUOMI mm. paikkakunnilla Kouvola, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja lähialueet.