LUTEET / LUTEIDEN TORJUNTA 

Ihmisten syöpäläisiä ovat luteet (lude), jotka imevät verta ravinnokseen. Ne kulkeutuvat ihmisten ja tavaroiden mukana matkalaukuissa kotiin mm. hotelleista, vierasmajoista. Ne pesiytyvät useimmiten sänkyyn, lähistön huonekaluihin, lattialistojen tai repsottavien tapettien taakse, ja selviytyvät jopa kuukausia ilman ravintoa. Aikuinen lude on 5-8mm:n pituinen, litteä ja leveä, tumman värinen hyönteinen. Ravinnotta olevat yksilöt ovat vaaleita. Tarjoamme luteiden torjuntaa mm. alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

SOITA JA KYSY LISÄÄ:  020 730 4000

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS LUTEIDEN TORJUNTA

Ammattitaitoista luteiden torjuntaa ja hävitystä UUSIMAA mm. paikkakunnilla Lohja, Espoo, Helsinki,  Vantaa, Vihti, Nummela,  Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Veikkola ja lähialueet.

Ammattitaitoista luteiden torjuntaa ja hävitystä VARSINAIS-SUOMI mm. paikkakunnilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen ja lähialueet.

Ammattitaitoista luteiden torjuntaa ja hävitystä PIRKANMAA mm. paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti, Orivesi ja Valkeakoski.

Ammattitaitoista luteiden torjuntaa ja hävitystä HÄME mm. paikkakunnilla Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti, Forssa, Heinola, Nastola, Orimattila ja lähialueet. 

Ammattitaitoista luteiden torjuntaa ja hävitystä KYMENLAAKSO ja ITÄ-SUOMI mm. paikkakunnilla Kouvola, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja lähialueet.