MUURAHAISTEN TORJUNTA / MUURAHAISET

Yleisimpiä muurahaisia ovat mustat muurahaiset eli mauriaiset. Ne ovat usein ongelmana asuintaloissa erityisesti kevät- ja kesäaikaan. Niiden ilmenemisen syyksi usein löytyy makea elintarvike (hillo, mehu tai siirappi). Torjuntatoimenpiteisiin ryhdytään siivouksen ja pesän etsinnän ohella. Pesät ovat talojen kivijaloissa, kivien tai laatoitusten alla tai muussa lämpimän kosteassa ja ravintorikkaassa paikassa.

Viime vuosikymmenen tuorein laji on trooppinen faraomuurahainen. Se viihtyy lämpimissä paikoissa (mm. lämpöpatterit ja keittiötilat) syöden proteiinipitoista ruokaa. Sen hävittäminen vaatii erityisosaamista lajin käyttäytymisestä ja tavoista sekä pitkäjänteisyyttä. Hevosmuurahaiset saattavat aiheuttaa esim. puurakennuksissa isoa tuhoa syömällä hirsiä tai kattovasoja. Niiden viihtymisen rakenteissa vaatii kosteuden lisäksi mieluisan lämpötilan.

Jos rakenteet ovat hyväkuntoisia ja kuivia, ennaltaehkäisee tämä parhaiten muurahaisten aiheuttamaa ongelmaa. Tarjoamme muurahaisten torjuntaa mm. alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

SOITA JA KYSY LISÄÄ:  020 730 4000

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS MUURAHAISTEN TORJUNTA

Ammattitaitoinen muurahaisten torjunta UUSIMAA mm. paikkakunnilla Lohja, Espoo, Helsinki,  Vantaa, Vihti, Nummela,  Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Veikkola ja lähialueet.

Ammattitaitoinen muurahaisten torjunta VARSINAIS-SUOMI mm. paikkakunnilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen ja lähialueet.

Ammattitaitoinen muurahaisten torjunta PIRKANMAA mm. paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti, Orivesi ja Valkeakoski.

Ammattitaitoinen muurahaisten torjunta HÄME mm. paikkakunnilla Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti, Forssa, Heinola, Nastola, Orimattila ja lähialueet. 

Ammattitaitoinen muurahaisten torjunta KYMENLAAKSO ja ITÄ-SUOMI mm. paikkakunnilla Kouvola, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja lähialueet.