ROTTIEN JA HIIRIEN TORJUNTA / JYRSIJÖIDEN TORJUNTA 

Hiiret ja rotat aiheuttavat paljon vahinkoja erilaisissa elinympäristöissä. Ne pilaavat elintarvikkeita syömällä ja jyrsimällä niitä, levittävät bakteereita ja tauteja mukanaan sekä sotkevat paikkoja ulosteillaan. Vuosittain syttyy lukuisia tulipaloja jyrsijöiden vioittamista sähköjohdoista ja kaapeleista.

Tehokas torjunta vaatii perusteellisen suunnitelman, jossa huomioidaan kaikki ympäristötekijät ja rakenteiden tiivistykset. Torjuntatyössä käytetään erilaisia torjunta-aineita, ansoja, loukkuja ja muita karkottimia. Tarkastukset tehdään määrävälein, ja torjunta-aineiden käytössä huomioidaan torjunta-aineiden käyttörajoituksen ympärivuotisessa torjuntatyössä. Tarjoamme jyrsijöiden torjuntaa mm. alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

SOITA JA KYSY LISÄÄ:  020 730 4000

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS JYRSIJÖIDEN TORJUNTA

Ammattitaitoinen hiirien ja rottien torjunta UUSIMAA mm. paikkakunnilla Lohja, Espoo, Helsinki,  Vantaa, Vihti, Nummela,  Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Veikkola ja lähialueet.

Ammattitaitoinen hiirien ja rottien torjunta VARSINAIS-SUOMI mm. paikkakunnilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen ja lähialueet.

Ammattitaitoinen hiirien ja rottien torjunta PIRKANMAA mm. paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti, Orivesi ja Valkeakoski.

Ammattitaitoinen hiirien ja rottien torjunta HÄME mm. paikkakunnilla Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti, Forssa, Heinola, Nastola, Orimattila ja lähialueet. 

Ammattitaitoinen hiirien ja rottien torjunta KYMENLAAKSO ja ITÄ-SUOMI mm. paikkakunnilla Kouvola, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja lähialueet.