ELINTARVIKETUHOLAISET / TORJUNTA 

Elintarvikkeissa eläviä hyönteisiä kutsutaan elintarviketuholaisiksi. Näitä ovat mm. rohmu-, hinkalo- ja leipäkuoriainen sekä riisihärö. Niiden koko elinkaari tapahtuu elintarvikkeessa (mm. jauhot, riisi, mausteet, pähkinät ja eläinten kuivaruoat).

Elintarviketuholaiset pilaavat elintarvikkeet ja niiden eroon pääsemiseksi vaaditaan aina perusteellisia siivous-, puhdistus- ja torjuntatoimenpiteitä. Yleisin tuholainen on riisihärö, joka pienen kokonsa vuoksi (noin 3-5mm) pesiytyy helposti listojen alle tai kaappien sokkelikoloihin, jolloin sitä on vaikea havainnoida. Tarjoamme elintarviketuholaisten torjuntaa mm. alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

SOITA JA KYSY LISÄÄ:  020 730 4000

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS ELINTARVIKETUHOLAISTEN TORJUNTA

Ammattitaitoista elintarviketuholaisten torjuntapalvelua UUSIMAA mm. paikkakunnilla Lohja, Espoo, Helsinki,  Vantaa, Vihti, Nummela,  Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Veikkola ja lähialueet.

Ammattitaitoista elintarviketuholaisten torjuntapalvelua VARSINAIS-SUOMI mm. paikkakunnilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen ja lähialueet.

Ammattitaitoista elintarviketuholaisten torjuntapalvelua PIRKANMAA mm. paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti, Orivesi ja Valkeakoski.

Ammattitaitoista elintarviketuholaisten torjuntapalvelua HÄME mm. paikkakunnilla Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti, Forssa, Heinola, Nastola, Orimattila ja lähialueet. 

Ammattitaitoista elintarviketuholaisten torjuntapalvelua KYMENLAAKSO ja ITÄ-SUOMI mm. paikkakunnilla Kouvola, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja lähialueet.