MUIDEN ELÄINTEN TORJUNTA

Muita ongelmia aiheuttavia eläimiä ovat mm. oravat, näädät, lokit, jänikset ja käärmeet. Niiden hävittämisessä ja poistossa huomioidaan mm. suojelulliset näkökohdat. Esim.näädät saadaan tehokkaimmin pyydettyä loukkuihin, joista ne voidaan päästää taas takaisin luontoon alueella, jossa ne eivät aiheuta ongelmia.

SOITA JA KYSY LISÄÄ:  020 730 4000

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS KÄÄRMEIDEN JA NÄÄTIEN TORJUNTA

Ammattitaitoinen käärmeiden ja näätien torjunta UUSIMAA mm. paikkakunnilla Lohja, Espoo, Helsinki,  Vantaa, Vihti, Nummela,  Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Veikkola ja lähialueet.

Ammattitaitoinen käärmeiden ja näätien torjunta VARSINAIS-SUOMI mm. paikkakunnilla Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Sauvo, Piikkiö, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen ja lähialueet.

Ammattitaitoinen käärmeiden ja näätien torjunta PIRKANMAA mm. paikkakunnilla Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti, Orivesi ja Valkeakoski.

Ammattitaitoinen käärmeiden ja näätien torjunta HÄME mm. paikkakunnilla Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti, Forssa, Heinola, Nastola, Orimattila ja lähialueet. 

Ammattitaitoinen käärmeiden ja näätien torjunta KYMENLAAKSO ja ITÄ-SUOMI mm. paikkakunnilla Kouvola, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja lähialueet.